A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості"

Новітні технології пакування кондитерських виробів

Дата: 25.08.2021 13:56
Кількість переглядів: 23

I. Теоретичний блок


⇒ Тема 1. Стан і тенденції розвитку пакувальної індустрії в Україні і світі


⇒ Тема 2. Сучасні технології пакування в кондитерській галузі

  • Новітні напрями розробки пакувальних матеріалів. Пакування кондитерських виробів. Активна упаковка для харчових виробництв. Вакуумна упаковка. (Завантажити)

⇒ Тема 3. Якість і безпека пакувальних матеріалів


II. Підсумкове заняття


Підсумкове тестування (Пройти тестування)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень