A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості"

Організація безпечної роботи у хлібопекарській галузі

Дата: 23.11.2020 12:07
Кількість переглядів: 29

I. Теоретичний блок


⇒ Тема 1. Технологія хлібопекарського виробництва

  • Потенціал продукції хлібопекарської галузі: напрями розвитку; загальні відомості про хлібопекарське виробництво; технологічні схеми виробництва хлібобулочних виробів; підготовка основної сировини до виробництва; технологія приготування тіста; способи приготування тіста; випікання хліба; якість хліба і фактори, що її визначають; зберігання хліба (Завантажити)

⇒ Тема 2. Санітарні правила, техніка безпеки та екологічні аспекти виробництва хліба

  • Санітарні правила, техніка безпеки та екологічні аспекти виробництва хліба (Завантажити)
  • ДНАОП 1.8.10-1.27-02. Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів (Завантажити)

⇒ Тема 3. Загальні питання охорони праці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень