Організація безпечної роботи у хлібопекарській галузі
Дата: 23.11.2020 12:07
Кількість переглядів: 11
I. Теоретичний блок
⇒ Тема 1. Технологія хлібопекарського виробництва
- Потенціал продукції хлібопекарської галузі: напрями розвитку; загальні відомості про хлібопекарське виробництво; технологічні схеми виробництва хлібобулочних виробів; підготовка основної сировини до виробництва; технологія приготування тіста; способи приготування тіста; випікання хліба; якість хліба і фактори, що її визначають; зберігання хліба (Завантажити)
⇒ Тема 2. Санітарні правила, техніка безпеки та екологічні аспекти виробництва хліба
- Санітарні правила, техніка безпеки та екологічні аспекти виробництва хліба (Завантажити)
- ДНАОП 1.8.10-1.27-02. Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів (Завантажити)
⇒ Тема 3. Загальні питання охорони праці
- Основи пожежної безпеки (Завантажити)
- Основи електробезпеки (Завантажити)
- Основи безпеки праці при роботі з машинами та механізмами (Завантажити)
- Надання першої допомоги потерпілим при нещасних випадках (Завантажити)